Înainte de răsărit

Dacă ești treaz suficient de dimineață, din când în când mai prinzi câte un răsărit excepțional. Trebuie să ai și puțin noroc, pentru că în cele mai multe cazuri momentul spectaculos dureaza doar cateva minute, uneori chiar secunde.

Dimineața aceasta a fost un astfel de răsărit. Cu câteva minute înainte să iasă soarele de după dealuri cerul a început să ia o culoare portocalie puternică și vibrantă. Nu a durat mai mult de 2-3 minute. Am avut timp cât să îi arăt și la Geta, să fac fotografia de mai jos, și… gata, atât a fost. Înapoi la cerul gri cu care suntem obișnuiți în perioada asta a anului. Scurt, dar suficient cât să-ți facă ziua mai bună.

Rasarit de soare
Postat Miercuri, 19 Octombrie 2016
Comentarii

Refresh

Când aveam în jur de 16 ani am pornit un blog foto (nu știu ce m-o fi apucat). Eram proaspăt inițiat în de-ale fotografiei, și credeam (a se citi speram) și eu că poate o să fie cineva curios să-mi vadă fotografiile. Așa am ajuns între 2006 și 2011 să postez sute de fotografii de blog.

Din 2011 până în prezent, însă, nu mi-am mai făcut timp pentru blog. Am continuat sa postez din când în când pe facebook, dar pe blog nimic. După 5 ani de pauză am decis că ar fi cazul să fac totuși ceva cu blogul. Am renunțat la postările vechi și structura veche a blogului și îl relansez într-o formă mai simplă și mai aerisită. Am schimbat și platforma din spate a blogului pe ceva mai simplu (jekyll pentru curioși și cunoscători), sperând că asta mă va ajuta să postez mai ușor (deci mai des).

Și ca nici un post să nu fie fără o fotografie (deh, e un blog foto, nu?), vă las cu un răsărit de lună plină:

Rasarit de luna plina
Răsărit de lună plină

La cât mai multe fotografii!

Postat Miercuri, 12 Octombrie 2016
Comentarii